Baixada de trineus

Hem començat el 2010 amb un excursió amb trineus. Com ha de ser; a l’hivern, a la neu! Al gener, vàrem anar a la neu per veure com lliscaven els més petits, i no tant petits, de la família amb els trineus pendent avall. Vàrem deixar els cotxes dalt la collada de Toses i vàrem pujar muntanya amunt sobre la neu fins a trobar el pendent perfecte per tirar-nos amb els trineus. Al migdia, cansats de tantes baixades i de jugar amb la neu amb les pales per fer iglús, vam dinar sobre un petit prat d’herba. Llàstima que el temps no va acompanyar gaire, el sol no es va deixar veure i de seguida vam tornar cap als cotxes. Un Cacaolat calent ens va revifar a tots, grans i petits!

About ExcursionsiGPS

Rutes guiades per Osona, Montseny i Pirineus. Excursions a mida per qualsevol indret de Catalunya. Cursos de GPS i mapes digitals. Cursos d'orientació. Curs d'excursionisme de mitja i alta muntanya. Excursions fotogràfiques. Programes CompeGPS land, Vissir, aplicacions GPS per a mòbil i wikiloc.

Posted on 24 gener 2010, in Excursions familiars and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: