Pròxims cursos de GPS, cartografia digital i orientació

Curs de programari Wikiloc  Un programa gratuït, fàcil i apte per a tothom. Es pot fer servir també amb Iphone.

Dilluns 21 de novembre de 19 a 21h

Curs de programari CompeGPS Land

Un programa específic i molt més potent pels qui volen més a l’hora de treballar sobre els mapes. Baixar tracks, dibuixar un track, veure el perfil altimètric, fer una ruta de waypoints,…       Coneixerem les seves múltiples possibilitats, sabrem com funciona i com utilitzar-lo. Treballarem amb mapes digitals on hi podrem dibuixar la nostra ruta i després passar-la al GPS. I viceversa, treballarem la nostra excursió amb el programa per després poder-la realitzar amb tota seguretat.   Resoldrem tots els dubtes i farem d’aquest programa, l’EINA INDISPENSABLE PER PREPARAR LES NOSTRES EXCURSIONS.

Dilluns 28 de novembre de 19 a 21h

Curs de GPS i cartografia digital: Coneixarem les seves múltiples possibilitats, sabrem com funciona i com utilitzar-lo. Treballarem amb mapes digitals on hi podrem dibuixar la nostra ruta i després passar-la al GPS. I en la sortida pràctica ho posarem tot en pràctica: aquells punts o balises per on passarem, aquella ruta sobre el mapa i gravada al GPS, orientació amb GPS… I per acabar una gimcama per la muntanya. 

Dates: sessions teòriques dilluns 7 i 14 de novembre de 19 a 21h. Sortida pràctica dissabte 12 de novembre.

About ExcursionsiGPS

Rutes guiades per Osona, Montseny i Pirineus. Excursions a mida per qualsevol indret de Catalunya. Cursos de GPS i mapes digitals. Cursos d'orientació. Curs d'excursionisme de mitja i alta muntanya. Excursions fotogràfiques. Programes CompeGPS land, Vissir, aplicacions GPS per a mòbil i wikiloc.

Posted on 22 Octubre 2011, in Curs de GPS i cartografia digital, Curs orientació and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: