Curs de GPS i cartografia digital 19 de novembre.

Et presentem aquesta iniciació al GPS i a la cartografia digital. Coneixarem les seves múltiples possibilitats, sabrem com funciona i com utilitzar-lo. Treballarem amb mapes digitals on hi podrem dibuixar la nostra ruta i després passar-la al GPS. I en la sortida pràctica ho posarem tot en pràctica: aquells punts o balises per on passarem, aquella ruta sobre el mapa i gravada al GPS, orientació amb GPS…

About ExcursionsiGPS

Rutes guiades per Osona, Montseny i Pirineus. Excursions a mida per qualsevol indret de Catalunya. Cursos de GPS i mapes digitals. Cursos d'orientació. Curs d'excursionisme de mitja i alta muntanya. Excursions fotogràfiques. Programes CompeGPS land, Vissir, aplicacions GPS per a mòbil i wikiloc.

Posted on 23 Octubre 2011, in Curs de GPS i cartografia digital. Bookmark the permalink. 4 comentaris.

 1. Un curs genial, vaig arribar a Taradell sense saber res de l’aparell que feia dies tenia a les meves mans i vaig marxar veient me capaç de fer moltes coses amb ell, ja he trastejat amb el Wikiloc i el proper dilluns repetiré curs a Taradell aquest cop de Compegps.
  A part d’aprendre m’ho vaig passar molt bé, vas saber crear un ambient molt bo i ho recomanaré a tothom. Moltes gracies per compartí amb tots nosaltres els teus coneixements.

 2. José Miguel Rodríguez

  Marc, també m’ha semblat genial …. i t’animo a que ens proposis un nou curs nivell II, amb nous reptes i amb tapers que no només tinguin coordenades, sinó alguna premi, que sempre anima!.

  Ens veiem aviat.

 3. excursionsiGPS, que dir del curs….genial com sempre…un plaer torna a col.laborar amb tu. Moltes gràcies per tot, i fins la propera!!
  Jordi

 4. Ha estat un curs amb una dinàmica de treball excel·lent, les explicacions d’excursionsiGPS no podien ser més clares. Ha quedat demostrat que hem entès les indicacions sobre el GPS a l’exercici pràctic que, a més d’haver estat un bon moment d’esforç, competició i bon ambient, ha quedat palès que un coneixement bàsic del GPS ho tenim, i tot això gràcies al Marc.
  Curs completament recomenable!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: