Pic de Serrera (2.912m) esquí de muntanya a Andorra

 • Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

  El passat cap de setmana 25-26 de febrer vam pujar amb en Pau i l’Eduardo al refugi de Sorteny. Quina sorpresa la nostra al trobar un refugi lliure de 30 places ocupat per una excursió col·lectiva de raquetes de neu del Club Excursionista Gràcia. Això se’n diu colapsar un refugi! I a més un centre excursionista que és qui ha de ensenyar unes bones pràctiques a muntanya. Recordeu a un refugi lliure si va com a màxim la meitat de la capacitat del refugi. No val a col·lapsar-lo. Això no es fa. Si pujeu al Sarrera, parafrajarem en Guardiola i us haureu de llevar molt d’hora i molt d’hora. Al migdia al refugi o al bar a fer una cervesa. La neu es fa molt pesada de seguida. Una excursió clàssica i d’allò més entrenyable: bons paisatges, un desnivell interessant, una pala per baixar,…
  Us adjunto el track de l’excursió i el resum fotogràfic de l’excursió. Fotos gentilesa d’en Pau Quesada.
  Track pujada al refugi Sorteny
  Track pujada al Sarrera

 • About ExcursionsiGPS

  Rutes guiades per Osona, Montseny i Pirineus. Excursions a mida per qualsevol indret de Catalunya. Cursos de GPS i mapes digitals. Cursos d'orientació. Curs d'excursionisme de mitja i alta muntanya. Excursions fotogràfiques. Programes CompeGPS land, Vissir, aplicacions GPS per a mòbil i wikiloc.

  Posted on 29 febrer 2012, in Muntanya hivernal and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Google photo

  Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  %d bloggers like this: