Esquerdes de l’Euga

Sortim de Vidrà per una carretera asfaltada al final del poble que indica CIURET, OLOT. Un cop passat el nucli de CIURET al cap de uns 800 mts trobem un revolt fort a l’esquerra just on davant surt una pista indicada a PLA TRAVER. Aparquem el cotxe per començar a caminar. (la pista es apta per cotxes). Seguim a pista.

15 minuts trobem una valla i una caseta de maons de seguida un trencant de camins, agafarem el de l’esquerra, per la dreta aniríem a Pla Traver i el Salt de Sallent.

 22 minuts trobem un camí que marxa a l’esquerra en pujada, el seguirem. El camí fa 3 o 4 revolts i el seguirem fins el coll.

 35 minuts trobem una valla (no sempre està posada) som al COLL DE L’HOME MORT, continuarem per la pista endavant deixant un corriol a l’esquerra. La pista es planera i al cap de 5 minuts fa un revolt a l’esquerra(en davant veiem un petit coll) i comença a baixar, després fa un ampli revolt a la dreta.

 44 minuts. Arribem a un trencant on  hem de deixar la pista, que continua fent un ampli revolt a l’esquerra, per agafar un camí poc marcat a l’esquerra. En aquest punt veiem el que havia estat una font, just a sota del camí que deixem. Seguirem el camí que ara no es tant marcat i de seguida (3 minuts) veurem a l’esquerra uns blocs de pedra. Som a les esquerdes de l’euga. En aquest punt podem endinsar-nos per els corriols a l’esquerra que ens porten a un indret completament diferent del que estàvem amb parets de pedra i esquerdes al terra. El lloc no es gaire gran i en uns 15 minuts esta vist i fotografiat.

El track de l’excursió.

About ExcursionsiGPS

Rutes guiades per Osona, Montseny i Pirineus. Excursions a mida per qualsevol indret de Catalunya. Cursos de GPS i mapes digitals. Cursos d'orientació. Curs d'excursionisme de mitja i alta muntanya. Excursions fotogràfiques. Programes CompeGPS land, Vissir, aplicacions GPS per a mòbil i wikiloc.

Posted on 23 Abril 2012, in Excursions familiars and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: