Curs de Compe GPS land

Un programa específic i molt més potent pels qui volen més a l’hora de treballar sobre els mapes. Baixar tracks, mapes, pujar mapes, calibrar mapes, fer rutes de waypoints,… Unir mapes, 3D, rutes de waypoints,…

Xerrades teòriques amb exercicis a  la biblioteca de Taradell. Recomanable portar portàtil amb el programa instal·lat. Hi ha una versió de demostració gratuïta al web de CompeGPS. Un dia de teoria on explicarem totes les funcions, utilitats i possibilitats. El següent dia posarem en comú les nostres rutes o excursions, les corregirem, resoldrem errors, dubtes i qüestions.

Preu del curs: 25 euros

Dates: Dilluns 28 maig 19 a 21h

Dimecres 31 maig  19 a 21h

About ExcursionsiGPS

Rutes guiades per Osona, Montseny i Pirineus. Excursions a mida per qualsevol indret de Catalunya. Cursos de GPS i mapes digitals. Cursos d'orientació. Curs d'excursionisme de mitja i alta muntanya. Excursions fotogràfiques. Programes CompeGPS land, Vissir, aplicacions GPS per a mòbil i wikiloc.

Posted on 8 Mai 2012, in Curs de GPS i cartografia digital and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: