Curs de wikiloc: programari per GPS

Un programa gratuït, fàcil i apte per a tothom. Es pot fer servir també en els dispositius de telefonia mòbil. Crearem excursions, podrem visualitzar d’altres, descarregar una excursió qualsevol. Programa que ens donarà recursos d’activitats i veurem que és molt fàcil de fer servir.

Xerrades teòriques amb exercicis a  la biblioteca de Taradell. Recomanable portar portàtil amb accés a internet Un dia de teoria on explicarem totes les funcions, utilitats i possibilitats. El següent dia posarem en comú les nostres rutes o excursions, les corregirem, resoldrem errors, dubtes i qüestions.

Preu del curs 25 euros

Dates curs:  Dilluns 21 maig 19 a 21h

Dimecres 23 maig 19 a 21h

About ExcursionsiGPS

Rutes guiades per Osona, Montseny i Pirineus. Excursions a mida per qualsevol indret de Catalunya. Cursos de GPS i mapes digitals. Cursos d'orientació. Curs d'excursionisme de mitja i alta muntanya. Excursions fotogràfiques. Programes CompeGPS land, Vissir, aplicacions GPS per a mòbil i wikiloc.

Posted on 8 Mai 2012, in Curs de GPS i cartografia digital and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: