Cursos GPS – una nova modalitat

Des de RuralturisTIC us presentem una manera diferent de fer  cursos de GPS que ja hem posat en pràctica amb una gran acceptació entre els seus participants.

Es tracta de cursos individuals tan llarg o tan curts com el participant necessiti i totalment enfocat a allò que encara no sap i/o vol treballar més.

Al final del curs es paguen les hores realitzades: 20€/hora

Exemples de cursos GPS:

GPS Express:   cursos de GPS d’una / dues hores intensves de GPS, ràpides però efectives. A l’ordinador i sobre el terreny . Per resoldre i emfatitzar aquells dubtes i/o aquelles funconalitats que encara desconeixieu. Dubtes concrets de CompeGPS land, wikiloc, funcionament GPS, utilitats del vostre aparell, com es fa un track, un waypoint, un goto, navegar…

GPS Moderato: Un curs de GPS de dues / quatre hores intensives de GPS, efectives i molt pràctiques.  A l’ordinador i sobre el terreny. Per aquella gent que ha remenat poc un GPS i encara no sap ben bé com funciona. Bases d’un GPS, utilització i funcionament, practiques de gravar tracks, waypoints, navegacions, geocaching,…mapes digitals, programaris,…

GPS A tempo: Un curs de GPS de més de quatres hores per aquella gent que es vol comprar o tot just s’ha comprat o li han regalat un GPS. A l’ordinador i sobre el terreny. Per aprendre des de la mateixa base. Com funciona un GPS, programaris per a GPS com CompeGPS land o wikiloc, cartografia digital

Curs de CompeGPS land  i curs de wikiloc.

En definitiva, cursos de GPS a mida i a la carta. Veniu sense saber-ne o poc i marxeu amb ganes de sortir a la muntanya amb el GPS a l’endemà mateix!

Podeu demanar més informació a info@ruralturistic.com

About ExcursionsiGPS

Rutes guiades per Osona, Montseny i Pirineus. Excursions a mida per qualsevol indret de Catalunya. Cursos de GPS i mapes digitals. Cursos d'orientació. Curs d'excursionisme de mitja i alta muntanya. Excursions fotogràfiques. Programes CompeGPS land, Vissir, aplicacions GPS per a mòbil i wikiloc.

Posted on 19 Juny 2012, in Curs de GPS i cartografia digital, Curs orientació and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: