Curs de GPS, mòbil i mapes digitals al club excursionista Madteam

Aquest dissabte 27 de gener una desena de socis del club han fet el curs de GPS, mapes digitals i programes. Ha sigut un curs molt amè on hem après els fonaments teòrics del GPS, hem fet una petita excursió on hem posat en pràctica totes aquelles funcions de l’aparell que ens poden ser útils a muntanya. I per acabar, l’activitat més divertida, una gimcana o geocaching on naveguem per coordenades i busquem una estratègia per anar d’un control a un altre. Hauríeu de veure l’afany de guanyar dels participants: pujant per les parets, travessant els camps plens de fang  fins als genolls, i corrent quan els companys no et veien. Una activitat que ha permès treure fum a l’aparell i entendre com funciona.

Us esperem a la pròxima edició.  Salut i a pujar muntanyes

About ExcursionsiGPS

Rutes guiades per Osona, Montseny i Pirineus. Excursions a mida per qualsevol indret de Catalunya. Cursos de GPS i mapes digitals. Cursos d'orientació. Curs d'excursionisme de mitja i alta muntanya. Excursions fotogràfiques. Programes CompeGPS land, Vissir, aplicacions GPS per a mòbil i wikiloc.

Posted on 3 febrer 2018, in Compe GPS Land, Curs de GPS i cartografia digital, CURSOS I FORMACIÓ and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: